EĞİTİMCİ YAZAR HASAN TARÇIN SEVENLERİ İLE BULUŞTU.

Değerli  büyüğümüz emekli öğretmen ve çocuk kitapları yazarı Hasan TARÇIN bugün kitap tanıtımı ve imza günü etkinliği çerçevesin de  okulumuz Orhangazi İlkokulunu ziyaret ederek sevenleri ile buluştu.

12.01.2024 146

Değerli  büyüğümüz emekli öğretmen ve çocuk kitapları yazarı Hasan TARÇIN bugün kitap tanıtımı ve imza günü etkinliği çerçevesin de  okulumuz Orhangazi İlkokulunu ziyaret ederek sevenleri ile buluştu. Okulumuzun çok amaçlı salonunda  açılan kitap standında eserlerini okuyucuları ile buluşturan yazarımızın GAZİ DEDEM, KONUK, MESTAN KAPTAN ve KİKİ isimli eserleri   yoğun ilgi gördü.

Kitap tanıtımından sonra yapılan söyleşide Hasan TARÇIN öğrencilerimizden gelen birbirinden ilginç ve anlamlı soruları da cevapladı. Konuşmasının sonunda yazarımız Hasan TARÇIN öğrenciler tarafından alınan kitaplarını imzaladı.

Orhangazi İlkokulu ailesi olarak  böyle bir günü  öğrencilerimize yaşattığı için  değerli yazarımız  Hasan TARÇIN'a  çok teşekkür ederiz.

12-01-202412-01-202412-01-202412-01-202412-01-202412-01-202412-01-2024

BUNLARDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
EĞİTİMCİ YAZAR HASAN TARÇIN SEVENLERİ İLE BULUŞTU.
1/D SINIFI OKUMA BAYRAMI ETKİNLİĞİ
Okulumuz 2/E Sınıfı Öğrencilerimizden “Yoğurt Kabından Atkı Örme” Etkinliği