Şehrimi Benden Dinleyin e-Twinning projemiz ' Ulusal Destek Servisi' tarafından kalite etiketi ile ödüllendirilmiştir.

25.08.2021 356

Okulumuz 2-G  Sınıf Öğretmeni Soner ÇİL'in ortak olduğu ''Şehrimi Benden Dinleyin'' isimli   e-Twinning projesi  "Ulusal Destek Servisi " tarafından kalite etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Orhangazi ilkokulu ailesi olarak  proje süresince emek veren başta öğretmenimiz Soner ÇİL  olmak üzere  projede emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Programımız
1.Sınıflarımız Okula Başladı.
30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun
Oyun Bavulum e-Twinning projemiz ' Ulusal Destek Servisi' tarafından kalite etiketi ile ödüllendirilmiştir.