Ara Tatil Başladı.

Ara Tatil Başladı.

22.01.2022 389

Okulumuz Orhangazi İlkokulun da  6 Eylül 2021 'da başlayan   2021 - 2022 Eğitim Öğretim yılının  21.01.2022   Cuma günü  tamamlanmasıyla birlikte öğrencilerimiz karnelerini aldılar. 

 6 Eylül 2021 'da başlayan    2021 - 2022 Eğitim Öğretim yılının 1.dönem  'Karne Dağıtım Töreni'  okulumuz Orhangazi ilkokulun da  idareci, öğretmenler , öğrenci ve öğrenci velilerinin de katılımıyla coşkuyla gerçekleşti. Yoğun , yorucu ve  bir o kadar da zevkli geçen 1.dönemin ardından  öğrencilerimiz karnelerine kavuştular..

Okul Müdürümüz  Mesut YILMAZ  karne töreninde yaptığı konuşma da  "Her yönden yoğun ve bir o kadarda başarılı bir dönem geçirdiklerini ve öğrenci ve öğretmenlerin bu tatili hak ettiklerini" belirtti . Özverili çalışmaları ile öğrencilerimize kaliteli bir eğitim veren değerli öğretmenlerimize ve okulumuz  çalışanlarına teşekkür ettti. 

Orhangazi İlkokulu ailesi olarak eğitim öğretim yılı içerisinde çok çalışarak güzel çalışmalara imza atan ve bu ara tatili hak eden öğretmen  öğrenci ve öğrenci velilerimize  iyi tatiller dileriz.

7 Şubatta  görüşmek dileğiyle kısa bir ara......

Sitemizdeki Diğer Haberler
Öğrencilere Her Ay Yardımcı Kaynak Desteği
ÇANAKKALE GEZİCİ MÜZESİ OKULUMUZDA
10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Programımız
SAYGI ,ÖZLEM VE MİNNETLE ANIYORUZ.
Ders Kitapları Geri Dönüşüm Kampanyası