Nasreddin Hoca - Zaman Yolcusu Dinozorlar Çağı

Nasreddin Hoca - Zaman Yolcusu Dinozorlar Çağı

Dostluk, arkadaşlık, güven ve işbirliğinin önemini vurgulayan; her yaş grubundan izleyiciye hitap eden, TRT ortak yapımı olan "Nasreddin Hoca - Zaman Yolcusu Dinozorlar Çağı" animasyon filmi 01 Aralık 2023 tarihinden itibaren vizyonda!

15.12.2023 158

 

TRT'den yapılan açıklamaya göre film, çocuklara zamanda yolculuk yaptırarak, yenilenen tasarımıyla gelenekle geleceği buluşturmayı amaçlıyor.

Anadolu'nun sevilen kahramanlarından Nasreddin Hoca'nın sevimli dostlarıyla macera dolu bir yolculuğa çıktığı filmin yapımcılığını Nurullah Yenihan üstlendi.

Yönetmen koltuğuna Naser Meratibavil'in oturduğu filmin senaryosunu Ayşe Banu Başarıcı kaleme aldı, müziklerini ise Burak Çambel hazırladı.

Filmin konusu özetle şöyle:

"Nasreddin Hoca, Zehra, Kerim ve Ayşe, şehirlerine gelen dinozor çağı araştırma ekibiyle karşılaşır. Dinozor yumurtasını kötü niyetli kişilerden korumaya çalışan Selim yanlışlıkla dinozorlar çağına gidince Nasreddin Hoca ve çocuklar ellerinde yumurtayla kalır. Yumurtanın içinden çıkan bebek dinozoru kendi zamanına geri götürmek için geçmişe yolculuk yaparlar ve macera başlar."

FİLMİN FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Öğrenci ve velilerimize duyurulur.

 

Sitemizdeki Diğer Haberler
SAYGI ,ÖZLEM VE MİNNETLE ANIYORUZ.
Okulumuzda Cumhuriyetin 100.Yılı Kutlamaları
CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
Geri Dönüşüm Projesi Ödülleri Sahiplerini Buldu
OKULUMUZDA EĞLENCELİ DAKİKALAR