AHOP Öğrencilerimizin Kullanımına Açıldı.

17.12.2020 1018

AHOP (Anlayarak Hızlı Okuma Programı) Öğrencilerimizin Kullanımına Açılacaktır.

Değerli Velilerimiz ; Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün öğrencilerimizin gelişimine katkı sağlamak adına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ücretsiz sunduğu AHOP (Anlayarak Hızlı Okuma Programı) kullanımınıza açılmıştır.

• ·        Her Öğrencimiz Bireysel Kullanıcı Adı ve Şifresi ile giriş yapacaktır. Şifreler sınıf öğretmenleri tarafından  sizlere gönderilecektir.
  • ·       https://www.zekasoft.com.tr/ahob/AHOB.exe adresine girerek kurulum dosyası indirip aynı sayfadaki kurulum kurallarına göre bilgisayarınıza programı yüklemeniz gerekmektedir.
  • ·       Programı bilgisayarınza kurduktan sonra  kullanıcı bilgileriniz ile giriş yapabilirsiniz.
  • ·        28 aşamadan oluşan program, günde yarım saat çalışma ile 28 günde tamamlanabilir.
  • ·        Program kitap okumada hızlı olmanız ile anlamanızı ve sınavlara hazırlıkta başarınızı artıracaktır.

ÖNEMLİ

• ·        AHOP Telefon, Tablet ve Televizyonda Çalışmamaktadır.
  • ·        Program Çalışırken İnternet Bağlantısı Gerekmektedir.