Orhangazi İlkokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; kendi kendini yönetebilen, mantıklı düşünebilen, yaratıcı düşünceye sahip, araştıran, sorgulayan, öğrenmeyi davranış haline getirmiş öğrenciler yetiştirmenin yanı sıra kendini ve çevresini değiştirebilecek güçlü karakterler yetiştirmeyi vizyon olarak belirlemiştir

Misyon: Öğrencilerimizi; Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen, yeteneklerini ve ilgileri gelişmiş, paylaşımcı görevini yapan ve sorumluluk yüklenebilen, Kendilerine güvenen, çağdaş teknolojileri etkili biçimde kullanabilen, bilimsel düşünme, çalışma ve araştırma alışkanlığı kazanmış, bedensel ve ruhsal bakımdan gelişmiş, mensubiyet ve mesuliyet sahibi, İnsanlar olarak yetiştirmek hedefimizdir.

Başarılar: -2014 Yılında Okulumuz Yeni ana binası ile eğitim öğretime devam etmiştir. -2015 Yılında Temiz Okul Sağlıklı Okul seçilerek Beyaz Bayrak ödülü almıştır. -Beslenme Dostu Okul Projemiz devam etmektedir.

Saatler: 09.10 - 14:50
Servis Bilgisi: Okul-Aile Birliği ile anlaşmalı.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Yok.
Okulun Sınav Başarı Durumu: İlkokul
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: İlkokul
Sportif Etkinlikler: Geleneksel Çocuk Oyunları
Bilimsel Etkinlikler: Yılsonu sergisi
Proje Çalışmaları: Beyaz Bayrak Projesi tamamlandı. Beslenme Dostu Okul Projesi devam etmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Hazırlık yapılmakta
Kontenjan Bilgileri: Kayıt alanı içinden alınıyor
Diğer Hususlar: Okulumuz çevresi yapılaşma ve çok göç alan bir bölgedir. Öğrenci sayısında artış vardır.

WEB - https://gebzeorhangaziio.meb.k12.tr

Adres - Köşklüçeşme Mh. Yeni Bağdat Cd. 530 Sk. No 22 GEBZE / KOCAELİ

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Gebze Köşklüçeşme Mahallesi, Daldaban mevkiinde bulunmaktayız. Okulumuzun D100 karayoluna 300 metrelik yakınlığıyla İstanbul´a da yakın olma özelliğimizi korumaktayız. Sabiha Gökçen Hava Limanı´na 27 km, Atatürk Hava Limanına 75 km uzaklıktayız. Okulumuzun bulunduğu bölgede öğretmenlerimizin kolayca ev kiralayabilecekleri güvenlikli siteler mevcuttur. Sağlık Ocağına 750 m, Fatih Devlet Hastanesi´ne ise 1,5 km uzaklıkta bulunmaktayız.

Adres - Köşklüçeşme Mh. Yeni Bağdat Cd. 530 Sk. No 22 GEBZE / KOCAELİ

Ulaşım Belediye otobüsüyle kent merkezine 5 dakika ile 10 dakika arasında bir sürede ulaşılabilmektedir. Ayrıca ilçemizin iller arası ulaşımda da çok önemli bir yeri bulunmaktadır. İstanbul´umuzu Türkiye´nin Anadolu´daki illerine bağlayan kara ve demir yolları Gebze´den geçmektedir. Bu nedenle ilçemizi ve okulumuzu tercih etmiş olursanız, geniş bir ulaşım ağına sahip bir ilçede bulunmanın artılarını yaşayacağınızdan emin olabilirsiniz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İl merkezine 45 km, ilçe merkezine ise 2 km uzaklıktadır.