Geri Dönüşüm Projesi Ödülleri Sahiplerini Buldu

21.10.2023 257

Okulumuz Orhangazi ilkokulunun da katılmış olduğu “Kullanılmış Ders Kitaplarının Geri Dönüşüme Kazandırılması Projesi”  kapsamında Kocaeli’deki okullardan 753 ton kullanılmış ders kitabı geri dönüşüme kazandırıldı.

Kocaeli İl Milli Eğitim  Müdürlüğünün yaptığı açıklamaya göre , bu projeyle ilimiz okullarından en fazla atık ders kitabını geri dönüşüme kazandıran okulların

•         Gebze Atatürk İlkokulu,
  •         Gebze Orhangazi İlkokulu
  •         Kartepe Pakmaya Ortaokulu   olduğunu duyurdu.

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürümüz  Ömer Akmanşen,  geri dönüşüme en fazla katkı sağlayan okulların yöneticilerini  makamında kabul etti ve bu başarılarından dolayı  okullarından en fazla atık ders kitabını geri dönüşüme kazandıran  okullara birer bilgisayar hediye etti.

Orhangazi ilkokulu ailesi olarak bu kampanyada emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

4/D SINIFI MEZUN OLDU
Ödüllü Atık Kağıt Toplama Yarışması