Eğitim Takvimi 2020

02.01.2020 303

Milli Eğitim Bakanlığının ailelerle iş birliği kapsamındaki uygulamalarından biri daha uygulanmaya başlandı, "Eğitim Takvimi" isimli

Özgün niteliğe sahip uygulama da okul öncesinden ortaokula kadar ailelere ve çocuklara göre oyunlar, etkinlikler, bilimsel içerikler ve değerlerle ilgili küçük ipuçları var.

Zengin bir içeriğe sahip "Eğitim Takvimi" uygulaması Saatli Maarif Takvimi sıcaklığını yansıtıyor.

Her yeni güne, "Bugün 24 saat ve her saniyesi çok kıymetli" başlığıyla başlayarak yaprakları aralanan uygulama, 1 Ocak'tan itibaren tüm okullarda, ücretsiz mobil uygulamasıyla cep telefonlarında, sesli dijital takvim yapraklarıyla sosyal medyada ve radyo tiyatrosu tadında radyolarda, öğretmenler, aileler ve öğrencilerle buluştu.

Eğitim Takvimi ücretsiz mobil uygulamasını indirmek için tıklayınız

Ios (iphone) için : İphone için Eğitim Takvimi 2020

Android için       :   Adroid için Eğitim Takvimi 2020