2/E SINIFI TUTUM YATIRIM VE TÜRK MALLARI HAFTASI ETKİNLİĞİ

Yerli Malı Haftası (Resmî adıyla Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası), 12-18 Aralık tarihleri arasında Türkiye'de tüm okullarda kutlanan belirli günler ve haftalardandır.

16.12.2023 685

Öğrencileri tutumlu davranmaya ve Türk Malı ürünler almaya yönlendiren yerli malı haftasının amacı eğitim yoluyla bireyleri bilinçlendirip toplumun refahını ve ekonominin gelişerek ülke kalkınmasının sürekliliğini sağlamaktır.

Yerli malı haftası etkinlikleri kapsamında okulumuz Orhangazi ilkokulu 2/E sınıfı öğrencileri ve velileri sınıf öğretmenleri rehberliğinde şiirler , şarkılar ve dans gösterilerinden oluşan bir etkinlik hazırladılar.  Okul müdürümüz Sayın Mesut YILMAZ’ın da katılım sağladığı etkinlik renkli dakikalara sahne oldu.

Orhangazi ilkokulu  ailesi olarak etkinlikte emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

16-12-202316-12-202316-12-202316-12-2023

"DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ" OKULUMUZDA BAŞLADI