29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

28.10.2020 199

Türk Milleti'nin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde Kurtuluş Savaşı'nı kazanarak, bu zaferi Cumhuriyetle taçlandırdığı günün 97. yıldönümünü kutlamanın haklı gururu içeresindeyiz.

Tarihte eşine az rastlanır bir destanla kurulan Türkiye Cumhuriyeti, o günden bu güne vizyonunu geliştirerek emin adımlarla geleceğe yürümekte ve muasır medeniyeti yakalamış modern ve büyük Türkiye ideali yolunda hedeflerini gerçekleştirmektedir.

Binlerce yıla uzanan köklü devlet geleneğimiz, her geçen gün daha da güçlenen demokrasimiz, temelinde insani değerler olan hassasiyetlerimiz ile sadece ülkemize değil aynı zamanda bölgemize ve tüm dünyaya da umut olmaya devam ediyoruz.

Orhangazi ilkokulu ailesi olarak Cumhuriyetimizin 97. yıldönümünü   kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile bu toprakları bizlere vatan kılan tüm şehitlerimiz ve gazilerimizi rahmetle, minnetle yad ediyoruz.